• Contact

    facebookgplusyahooyoutube


    Telefon: +40-244-272.331
    Fax: +40-244-271.180

    Email: office@oltina.ro
    Y-Mail:oltinasrl@yahoo.com

  •  

    Localizare


    Brutarie
    (44,983768||26,232646)

  • Moara
    (44,979819||26,249106)

Stiri



Garantia sigurantei si calitatii alimentare

   Oltina a implementat si mentine un sistem al calitatii integrat care garanteaza clientilor si consumatorilor o calitate constanta si siguranta alimentara a produselor fabricate.

Calitatea si siguranta alimentara a produselor este monitorizata prin activitati de control si inspectie efectuate inca de la recoltarea materiilor prime, la receptia materiilor prime, continuand cu o atenta supraveghere a proceselor de productie, de ambalare si transport pana la consumatorul final.

Prin implementarea sistemului de management al sigurantei alimentare, in Oltina este asigurata monitorizarea pericolelor potentiale si sunt tinute sub control riscurile identificate. Acest fapt asigura consumatorii ca produsele sunt sigure si de un nivel calitativ superior.

Laboratoarele Oltina dispun de dotarea necesara si de personal specializat pentru efectuarea analizelor si incercarilor, de la receptia materiilor prime, pe fluxul de fabricatie si pana la livrarea produselor finite.

2001 – proiectarea, implementarea si certificarea sistemului de asigurare a calitatii de catre Organismul de certificare TUV CERT al TUV Thuringen e.V in conformitate cu cerintele standardului DIN EN ISO 9001 : 1994. Prin aceasta certificare Oltina a trecut de la conceptul de control al calitatii la conceptul de asigurare a calitatii.

2003 - reproiectarea si recertificarea sistemuluide asigurare a calitatii, in conformitate cu cerintele standardului DIN EN ISO 9001 : 2000. In aceasta etapa Oltina a implementat un sistem de management al calitatii, trecand de la conceptul de asigurare a calitatii la conceptul de management al calitatii.

2004 - certificarea sistemului de management al sigurantei alimentare, proiectat in conformitate cu reglementarile din Codex Alimentarius si cerintele conceptului HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Certificarea sistemului de management al sigurantei alimentare intregeste sistemul de management al calitatii din organizatie oferind clientilor garantia deplina privind igiena si siguranta alimentara a produselor.

 2006 - reproiectarea sistemului de management al sigurantei alimentare in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 22000 in vederea alinierii la cerintelor standardelor de calitate si siguranta alimentara din Uniunea Europeana.

2010 - certificarea sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 22000:2004 – concept care integreaza managementul calitatii si sigurantei alimentului de la producator si pana la consumatorul final.

2014 -Standardul alimentar IFS este recunoscut la nivel international de catre GFSI (Global Food SafetyInitiative). Acesta este elaborat pentru a asigura faptul ca acele companii certificate IFS pot livra produse care sunt conforme cu specificatiile de produs ale clientului si cu legislatia locala si internationala care asigura siguranta si calitatea pentru consumatori.

...


Distribuiti pagina