Despre Oltina

Oltina
este nr. 1 si in TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2018


La evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie Prahova in luna noiembrie 2018, societatii Oltina i-a fost recunoscuta deosebita evolutie in domeniul Fabricarii produselor de morarit si panificatie, obtinand pentru inca un an locul 1 intre Intreprinderile Mari din domeniu! Oltina dedica meritatul loc 1 celor peste 400 angajati, partenerilor si clientilor nostri si le multumeste pentru suport!

Despre Oltina
Morarit si Panificatie


Societatea comerciala Oltina IMPEX PROD COM SRL este o companie de succes cu capital integral romanesc, cu o bogata experienta in domeniul moraritului si panificatiei, fiind in acest moment liderul incontestabil in regiune in domeniul moraritului si panificatiei..
Infiintata in 1994 in orasul Urlati - Prahova, Oltina a devenit , dupa 25 ani de investitii si perfectionare permanente, societatea de profil preferata de majoritatea consumatorilor, produsele Oltina fiind apreciate deoarece raspund cerintelor cele mai exigente ale pietei.
Cei peste 400 de angajati cu inalta calificare in domeniul moraritului si panificatiei lucreaza zilnic, cu pricepere si daruire, pentru a produce si distribui paine si specialitati de panificatie, faina de grau si malai in toata Romania, in statele membre UE, dar si in state din Asia Centrala si de EST, dezvoltarea retelei de distributie fiind in continua expansiune.
Societatea noastra se ingrijeste indeaproape ca personalul sa fie bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale.
SUNTEM SPECIALIZATI in productia painii, a specialitatilor de panificatie si patiserie, a fainurilor de grau si porumb precum si in distributia acestora.
Podusele de panificatie si specialitatile de panificatie Oltina sunt distribuite in toate judetele Romaniei si in unele state UE.
Produsele de morarit (faina de grau si malaiul )sunt distribuite in toata tara si in tari din UE si Asia.
Prin investitii de cca. 20 milioane de euro, unitatile de productie ale Oltina au fost retehnologizate cu utilaje achizitionate de la companii de renume mondial precum BUHLER Germania, Ocrim Italia, Gostol Slovenia, etc., aducand astfel un plus de calitate produselor noastre.

Scurt Istoric


Societatea Oltina Impex Prod Com SRL a fost infiintata in anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul. In anul 1999, societatea a decis sa adauge domeniul de activitate - Panificati.
In anul 2006, odata cu schimbarea actionariatului s-a decis continuarea investitiei in sectorul morarit prin accesarea unui Program SAPARD (C 1.10602633100084/26.09.2006 – « Modernizarea capacitatii de procesare primara a cerealelor, extinderea capacitatii pentru depozitare si achizitionarea de utilaje pentru transport – Oras Urlati – Judetul Prahova » - proiect finalizat), dar si cu ajutorul resurselor proprii, in acest fel moara fiind modernizata la o capacitate totala de 240-260 to/24h – lucru care a condus ulterior la schimbarea domeniului principal de activitate in Morarit.
In anul 2009 societatea a accesat un program de finantare nerambursabila prin Masura 123 – C123060833100006/21.08.2009, proiect ce a permis « CRESTEREA COMPETITIVITATII SI CALITATII PROCESELOR DE APROVIZIONARE, PROCESARE SI DESFACERE PENTRU MOARA DE GRAU SC Oltina IMPEX PROD COM SRL, ORAS URLATI, JUDET PRAHOVA » - proiect finalizat.
In anul 2009 societatea a accesat pe partea de panificatie CAEN 1071 un program in cadrul Schemei de ajutor de stat XS13/123A/2008 – Infiintare fabrica de paine si patiserie, oras Urlati, judet Prahova prin Schema de ajutor de stat XS13/123A/2008 – C123A050833100015/18.05.2009 – investitie finalizata in anul 2011.
In anul 2012, societatea a depus un proiect prin schema de ajutor de stat nr. N 578/2009 aferenta masurii 123 pentru infiintare « Fabrica de produse de patiserie Oltina .
De asemenea, ca o dorinta de a implementa si de a fi la curent cu cele mai noi standarde europene, in 2012, SC Oltina IMPEX PROD COM SRL a devenit membra cu drepturi depline a PATRONATULUI ROMAN DIN INDUSTRIA DE MORARIT SI PANIFICATIE SI PRODUSE FAINOASE (ROMPAN) participand din acel moment la toate actiunile forului reprezentativ atat in tara cat si in strainatate.

Obiective


Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza are scopul de a asigura sortimentatie cat mai diversificata si produse de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile in industria de profil. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea tuturor dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Valori


Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si profesionalizarea angajatilor. Suntem atenti la fiecare detaliu si asta ne permite sa oferim produse de calitate.
Calitate: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne obliga sa furnizam produse de calitate, servicii de livrare rapide si cu o frecventa ridicata a aprovizionarilor astfel incat produsele sa ramana proaspete pe tot parcursul zilei.
Initiativa: fiecare client este unic, dar noi incercam si reusim sa gasim intotdeauna solutii pentru fiecare in parte. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor si partenerilor nostri.
Prin seriozitate, prin profesionalism si prin respectul calitatii, Oltina si-a castigat renumele, devenind in prezent un brand apreciat in industria de panificatie.