Produse Noi

Oltina-24
Oltina-7-r
Oltina-27

Pâine IsPita Casei Albă (e 600 g)

  • Cu maia 
  • Coaptă pe vatră
  • Feliată
  • Ambalată
  • Termen mare de valabilitate

Descriere:

IsPita Casei este o pâine cinstită obținută din făină albă de grâu și maia după o rețetă minimalistă din punct de vedere al numărului de ingrediente. Conceptul tehnologic se bazează pe o dospire îndelungată în coșuri de ratan urmată de coacerea pe vatră. 

Pâinea păstrează savoarea autentică a maielelor rustice, cu note acrișoare, răcoroase, completate de un gust plin și intens care îmbie la sațietate și relaxare. Ambalajul original este astfel gândit încât să conserve prospețimea veritabilă a produsului chiar și după ce ai desfăcut pâinea acasă. 

IsPita Casei se potrivește cu orice dejun alegi: poți să treci feliile prin toaster pentru a descoperi aromele de nucă și unt, să presari pe ele brânză și fâșii de ardei gras sau felii delicoase de carne pentru cel mai voluptos sendviș.

 

Ingrediente:

Făină albă de grâu, apă, maia din secară, drojdie, maia din grâu, conservanți (acid sorbic, propionat de calciu), agent de tratare a făinii (acid ascorbic), enzime


Alergeni: gluten.

Valoarea energetică (100 g/produs): 1099 kj/259 kcal

Conținut de sare: 1,2 %

Oltina-34
Oltina-9-r
Oltina-36

Pâine IsPita Casei Neagră (e 600 g)

  • Sursă de fibre
  • Cu maia
  • Coaptă pe vatră
  • Feliată
  • Ambalată
  • Termen mare de valabilitate

Descriere:

IsPita Casei din făină neagră este o pâine obținută exclusiv din făină neagră de grâu și maia după aceiași rețetă minimalistă din punct de vedere al numărului de ingrediente ca în cazul Ispita Casei Albă. Conceptul tehnologic este același:  dospire îndelungată în coșuri de ratan urmată de coacerea pe vatră. 

Pâinea  este o sursă de fibre cu digestibilitate bună și împărtășeste cu surata ei fabricată din făină albă aceleași caracteristici senzoriale de bază, poate cu o tentă un pic mai dură datorată prevalenței făinii negre: savoarea autentică a maielelor rustice, cu note acrișoare, răcoroase, completate de un gust plin și intens care îmbie la sațietate și relaxare. Ambalajul original este astfel gândit încât să conserve prospețimea veritabilă a produsului chiar și după ce ai desfăcut pâinea acasă. 

IsPita Casei se potrivește cu orice dejun alegi: poți să treci feliile prin toaster pentru a descoperi aromele de nucă și unt, să presari pe ele brânză și fâșii de ardei gras sau felii delicoase de carne pentru cel mai voluptos sendviș.

 

Ingrediente:

Făină neagră de grâu, apă, maia din secară, drojdie, maia din grâu, conservanți (acid sorbic, propionat de calciu), agent de tratare a făinii (acid ascorbic), enzime.

Alergeni: gluten.

Valoarea energetică (100 g/produs): 1071 kj/253 kcal

Conținut de sare: 1,2 %

Fibre: 3,2 g/100 g

Oltina-22
Oltina-12
Oltina-23

Pâine Fitness (e 500 g)

  • Sursă de fibre
  • Indice glicemic scăzut*
  • Coaptă pe vatră
  • Cu semințe
  • Cu făină de secară
  • Feliată
  • Ambalată
  • Termen mare de valabilitate

Descriere:

Pâinea Fitness este realizată după o rețetă de ingrediente pentru care cercetătorii de la School of Life Sciences din cadrul Universității Brookes din Oxford au emis un certificat care atestă că aceasta are o valoare a indicelui glicemic de 54 față de 75 cât are pâinea albă obișnuită. La baza certificatului respectiv stă un studiu științific în care cercetătorii britanici au urmărit efectiv modul în care consumul de pâine preparată după rețeta inovativă influențează răspunsul glicemic pe un grup de subiecți umani. Pâinea Fitness, conține o combinație bine echilibrată de făină de grâu, semințe de floarea soarelui, fulgi de ovăz, semințe de dovleac, tărâțe de grâu și făină de secară. Produsul se raliază astfel,  tendințelor moderne de consum care se raportează la dietele strămoșilor noștri (paleo) precum și la cele vegane. Semințele aduc un aport suplimentar de fibre, minerale, vitamine și lipide cu potențial antioxidant. Produsul se dorește a fi un furnizor net de energie și substanțe cu rol bioactiv  care să compenseze lipsurile dietelor monotone cărora ne lasăm pradă în viața de zi cu zi. Nu în ultimul rând, produsul beneficiază de un profil senzorial unic pe piața românească grație fuziunii discrete dintre aromele de unt izvorâte din semințele de floarea soarelui și in și cele de nucă din fulgii de ovăz și semințele de dovleac. Profilul se lasă dezvăluit în toată splendoarea lui la toastare, fiind poate cea mai bună pâine pe care să o treci prin prăjitor din piață.

Ingrediente:

Făină integrală de secară, făină albă de grâu 650, apă, gluten vital, sare iodată, drojdie, semințe de floarea soarelui, semințe de in, semințe de dovleac, fulgi de ovăz, zahar, maia uscată de grâu, tarâțe de grâu, emulsifiant: esteri ai mono- si di-gliceridelor cu acidul diacetiltartric și lecitină de floarea soarelui, conservanți: propionat de calciu și acid sorbic, agent de tratare făină: acid ascorbic, enzime.

 

Alergeni: gluten.

Valoarea energetică (100 g/produs): 1054 kj/257 kcal

Conținut de sare: 1,1 %

Fibre: 5,2 g/100 g

*conform unui studiu realizat de  Nutrition and Food Since Group, School of iologica land Molecular Sciences, Oxford Brookes University

Oltina-5
Oltina-r
Oltina-6
Oltina-15

Pâine 10 semințe (e 600 g)


  • Sursă de fibre
  • Cu conținut ridicat de semințe
  • Coaptă pe vatră
  • Feliată
  • Ambalată
  • Termen mare de valabilitate


 

Pâinea 10 semințe are la bază un concept tehnologic care permite integrarea în compoziția produsului a unui numar cât mai mare de semințe făra pierderea calitătilor senzoriale specifice unui produs de calitate: textură uniformă, miez moale și nelipicios, porozitate omogenă cu pori de mărime medie distribuiți pe toată secțiunea feliei, coajă crocantă fără gusturi străine (de amar, rânced, ierbos etc). Beneficiile nutriționale ale produsului sunt copleșitoare: semințele sunt importante surse de compuși bioactivi cu potential benefic în mecanismele de reglare ale nivelurilor de lipide și colesterol din sânge, reducerea stressului oxidativ (antioxidant), sursă de fibre, vitamine și minerale. 

Ingrediente:

Făina albă de grâu 650, apă, amestec de semințe 18 % (floarea soarelui, in, granule de soia, susan, chia, mac, mei, susan negru, dovleac, fulgi de ovăz), sare iodată, faină de malț din secară, gluten de grâu, maia deshidratată din secară, emulsifiant: stearoil lactilat de sodiu, făină de malț din orz, agent de tratare al făinii: acid ascorbic, conservanți: propionat de calciu, acid sorbic.


Alergeni: gluten, soia

Valoarea energetică (100 g/produs): 1083 kj/257 kcal

Conținut de sare: 1,3 %

Fibre: 4,5 g/100 g

grau-usor-land
121782999_2715071862064785_1316617359595752101_n
122006541_2715071882064783_4407844462140917094_n

Pâine integrală Grâu ușor (e 600 g)


  • Sursă de fibre
  • Sursă de proteine
  • Cu maia
  • Fară conservanți adăugați
  • Coaptă pe vatră
  • Feliată
  • Ambalată
  • Termen mare de valabilitate



Descriere:

Pâinea Grâu ușor este obținută exclusiv din făină integrală de grâu, înțelegând prin faină integrală, produsul rezultat prin măcinarea integrală a bobului de grâu (conține germenele, endospermul și peste 90 % din învelișurile bobului). Făina integrală folosită pentru obținerea pâinii Grâușor provine din moara proprie unde am investit direct într-o instalație capabila sa realizeze această faină în cele mai bune condiții de siguranța si calitate. Fiind un proces aflat sub controlul nostru selectăm special cele mai bune grâne atunci când ne propunem să facem această faină.   Revenind la pâinea Grâu ușor conceptul ei este în primul rând acela al unei  pâini digestibile, deloc grea, mai aerisită decât variantele disponibile pe piață, cu onctuozitate, palatabilitate si deglutiție optimizată. Am reușit acest lucru fără să recurgem la mecanisme elevate de ameliorare a fainii, pur și simplu, am implementat ultimele studii în materie de granulometrie si reologie în diagrama morii.  Produsul are un volum bun, cu o suprafață a feliei în același timp generoasă dar și cu densitate calorică redusă. Gustul feliei amintește de simplitatea naturală a grâului fiert și de pâinea învelită în ștergar, baza traiului simplu si cinstit de la țară. Consumată simplu, cu felii zemoase de roșii stinse cu brânză, cu legume proaspăt culese din grădină sau doar însoțind delicioasele supe și ciorbe românești, Pâinea Grâu ușor se adresează atât sufletului cât și corpului promițându-le amândurora serenitatea îndestulării.

Ingrediente: 

Făină dietetică măciniș integral de la Oltina (70 %), apă, maia lichidă de grâu (15 %), maia deshidratată de grâu, gluten vital, făină de malț din secară și orz, făină fermentată de grâu, drojdie, sare iodată, faină de soia, otet din vin, ulei vegetal (floarea soarelui), agent de tratare a făinii (acid ascorbic).


Alergeni: gluten, soia

Valoarea energetică (100 g/produs): 1045 kj/247 kcal

Conținut de sare: 1,3 %

Fibre: 5,2 g/100 g

Proteine: 11,5 g/100 g