Retete:

• Cozonac in trei culori

Cozonac in trei culoriIngrediente: 1 kg faina; 1/2 pachet de unt topit; 2 galbenusuri; coaja rasa de la o lamaie; 1 praf de copt; 1 ...

mai multe detalii

• Aluat de paine

Aluat de paineModalitati de preparare
Ingrediente: 1 kg de faina Oltina; 30 g drojdie; 500 ml apa; o lingurita cu zahar; o ...

mai multe detalii

• Aluat pentru drob

Aluat pentru drobModalitati de preparare
Ingrediente: 500 g faina; o cescuta cu ulei; o lingurita cu sare;

Modalitati de pr...

mai multe detalii

Toate retetele

Despre Oltina grup

Oltina grup

Societatea comerciala OLTINA IMPEX PROD COM SRL este o companie tanara si dinamica, fiind formata din 245 de angajati cu inalta calificare in domeniul moraritului si panificatiei. Societatea noastra se ingrijeste indeaproape ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale. Infiintata in 1994, Oltina  a ajuns astazi, dupa 17 ani de activitate, o firma apreciata deoarece raspunde cu profesionalism cerintelor tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu furnizorii si partenerii sai.

SUNTEM SPECIALIZATI in productia produselor de morarit, patiserie si panificatie, precum si distributia acestora in tot judetul. Dispunem de mijloace tehnice de ultima generatie achizitionate de la firme de prestigiu, a caror mare productivitate ne asigura o capacitate de productie zilnica de circa 100.000 de unitati in conditii de maxima siguranta alimentara si de o calitate superioara.

Obiective

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza are scopul de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile in industria de profil. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea tuturor dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Valori

Profesionalism:
tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si asta ne permite sa oferim produse si servicii de calitate.

Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii de livrare rapide si cu o frecventa ridicata a aprovizionarilor astfel incat produsele sa ramana proaspete intreaga zi.

Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor si partenerilor nostri.

Prin seriozitate, prin profesionalism, prin respectul calitatii, Oltina  si-a castigat un renume devenind in prezent un brand apreciat in industria de panificatie.

Suntem furnizori pentru retelele Kaufland, Profi, Lidl Discount, Primavara, Mega Image, Orient.

SUNTEM TINERI, SUNTEM DINAMICI SI VOM REUSI!


Scurt istoric

2001 – proiectarea, implementarea si certificarea sistemului de asigurare a calitatii de catre Organismul de certificare TUV CERT al TUV Thuringen e.V in conformitate cu cerintele standardului DIN EN ISO 9001 : 1994. Prin aceasta certificare Oltina a trecut de la conceptul de control al calitatii la conceptul de asigurare a calitatii.


2003 - reproiectarea si recertificarea sistemuluide asigurare a calitatii, in conformitate cu cerintele standardului DIN EN ISO 9001 : 2000. In aceasta etapa Oltina a implementat un sistem de management al calitatii, trecand de la conceptul de asigurare a calitatii la conceptul de management al calitatii.

2004 - certificarea sistemului de management al sigurantei alimentare, proiectat in conformitate cu reglementarile din Codex Alimentarius si cerintele conceptului HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Certificarea sistemului de management al sigurantei alimentare intregeste sistemul de management al calitatii din organizatie oferind clientilor garantia deplina privind igiena si siguranta alimentara a produselor.

2006 - reproiectarea sistemului de management al sigurantei alimentare in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 22000 in vederea alinierii la cerintelor standardelor de calitate si siguranta alimentara din Uniunea Europeana.

2010 – certificarea sistemului de management al calitatii si sigurantei alimentare in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 22000:2004 – concept care integreaza managementul calitatii si sigurantei alimentului de la producator si pana la consumatorul final.



Total: 130501 vizitatori si 203576 afisari unice